CONTACT

Heb je tips, vragen of wil je samenwerken?

Marloes natural happyAre you ready to explore your inner world with me?


Mindfulness houdt in dat je je aandacht vestigt op wat er op dit moment gebeurt. Je bent je bewust van zowel je interne ervaringen als dat wat je ervaart in de wereld om je heen. En als je zo je ervaringen observeert – door middel van oefeningen, tools & technieken- dan oordeel je niet. (goed of fout, positief of negatief) Je oefent om er niet direct te reageren, maar om ‘het’ er te laten zijn zoals het is. Je bent bewust en aanwezig in het moment. Dit moment. Hierdoor is er geen ruimte voor de zorgen van morgen of druk vanuit het verleden. Mindfulness is een vaardigheid en ook jij kunt dit leren!

Wil je samenwerken met Natural Happy? Of zou je het leuk vinden om gewoon eens te sparren onder het genot van een kopje koffie?

Neem contact op via het formulier of via
marloes@naturalhappy.nl

MIJN VERHAAL

FEBRUARI 2017
Een hele uitdagende periode in mijn leven doet zich aan.
Ik leer veel. Heel veel. Gedachten. Mindset. Grenzen. Bewustwording. Patronen. Manieren om rust, focus & balans te vinden. Omgaan met tegenslagen, stress, emoties en verdriet. Mijn eerste kennismaking met Mindfulness & Meditatie.

Ik volg meditatielessen, lees veel ontwikkelingsboeken, volg cursussen, verdiep mij in de wetenschap en reis de wereld over opzoek naar verdieping door middel van (stilte) retraites op de meest bijzondere plekken. WAUW! Mijn wereld en leven veranderd compleet, wat een positiviteit!

BEGIN 2019
Inmiddels heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan rondom Mindfulness en meditatie. Wat valt op?   In mijn eigen ontdekking en ontwikkeling naar happiness lag een grote uitdaging. Cursussen en trainingen die aangeboden werden sloten simpelweg niet goed aan. Dit kon anders!

De basistools van mindfulness en meditatie bleken krachtig en zorgen voor een super mooi effect op mijn leven. Maar de positiviteit, energie en fun ontbraken. Ik vond dat het tijd was om mijn kennis, ervaringen en visie om te zetten in een concreet, vernieuwend concept en besloot het heft zelf in handen te nemen…

Ik geloof erin dat mijn generatie (met een unieke, krachtige levenshouding) vraagt om een vernieuwde aanpak op zelfreflectie, meditatie, opmerkzaamheid en echt ‘leren’ leven.

EN DAN IS HET 2020!
Ik mag mezelf gecertificeerd mindfulness trainer noemen YES, ik haal mijn officieele papiertje bij opleidingsinstituut SeeTrue en volg een vervolgopleiding bij Centrum voor Mindfulness. Met onwijs veel passie, plezier en lliefde mijn organisatie werkelijkheid en is NATURALHAPPY een feit.

Met de juiste energie, compassie en aandacht mag ik impact maken op  individueel happiness niveau. En hier ben ontzettend dankbaar voor!

2021
Mijn nieuwe praktijk is momenteel in aanbouw. Eind 2021 zal deze klaar zijn. Naast individuele mindfulnesstrainingen is het mijn ambitie om mij verder te gaan specialiseren in Stress & burn-out en wil ik body&mind nog verder gaan koppelen in de vorm van ontspanningsmassages!

SAMENWERKINGEN
Ik geloof erg in de kracht van samenwerkingen. Zo zijn er eerder mooie dingen ontstaan met o.a:

– FLOW MAGAZINE
– COACHCIRCLE.NL
-COACHWERELD.NL
-CO4U
-VAKANTIEINHUIS.NL
-MIJN MOOIE WERELD
– BUSINESS WOMAN NEDERLAND
– MISS MODERN

Waarmee mag ik je helpen?

Heb je vragen over een training, wil je weten of Mindfulness past bij je persoonlijke doelstellingen of wil je een (virtuele) kop koffie plannen? Neem vooral contact op!

Contactgegevens

info@naturalhappy.nl

Tel: 0645221973 (WhatsApp of bellen)

Mindstudio: Herpt (gemeente Heusden)

Wist je dat er regelmatig over Mindfulness voor Millenials wordt geschreven in de media?