ONLINE TRAINING VOOR JOU!

ONLINE MINDFULNESS TRAINING

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze pagina terecht gekomen…..


Scroll direct naar beneden & creëer vandaag nog het leven dat je verdient!

Mindfulness vlijmen

HERKENBAAR?


Het is maandag. Hé shit jouw wekker gaat. Gehaast, moe en geïrriteerd stap jij in de auto op weg naar die ‘droomjob’ waar jij kei hard voor gebikkeld hebt. Dit wordt een drukke, stressvolle dag die veel van jou vraagt. Dat weet jij nu al. ‘Hé, hoe is het?’ Vraagt jouw collega. Gooeeeeed. Echt? Ja hoor! (Lees: f*c$%cking hell wat denk je zelf #stress #onrust #chaos #help) ‘‘Je hebt een onwijs gaaf weekend gehad, zag ik’.  Mhmm mompel jij. Inderdaad jouw Instagram laat zien dat jij op de fijnste plekjes bent geweest.  Het fancy koffietentje in de stad, de perfecte vakantiekiekjes van Ibiza #throwback en jouw me-time momentje bij de kapper.  Inderdaad, jouw leven is geweldig. Opeens is het vier uur. De stress, chaos en drukte heeft jou compleet meenomen in de hectiek van de dag. Je voelt de prestatiedruk en jouw innerlijke criticus in jouw nek hijgen. Het moet inderdaad perfect zoals van mij verwacht wordt.  Uitgeput, onzeker en stap jij de auto weer in op weg naar huis. De avond spendeer jij netflixend en instagrammend door. Jij wordt meegenomen in de perfecte wereld van anderen. #goodlife! Piekerend, malend en onrustig lig jij later die avond in bed. To-do lijstjes, presentaties die voorbereid worden en problemen die Nu opgelost moeten passeren de revue. ‘Wat als…’WAT ALS?

Het is maandag. Iets voor dat de wekker gaat ben jij al wakker. Je hebt zin in deze dag. Vol energie maak jij jouw klaar voor deze ‘drukke’ dag. In de ochtend maak jij alvast een lijstje #allesondercontrole en plan jij alvast jouw momentje voor vanavond. Je weet dat z’n dag veel van je gaat vragen maar jij laat je niet gek maken. Met een portie zelfvertrouwen, energie en controle stap jij de auto in. ‘Hé hoe is het je, je straalt!’ Het gaat goed, ik heb een onwijs relaxt weekend gehad. Hoe is het met jou?’ Vandaag staat een belangrijke deadline op jullie planning. Terwijl het stressniveau van jouw collega op hol slaat, weet jij wel beter. Jij herkent namelijk wel de impact van stress op jouw lichaam (en het nut ervan) en met de juiste tools in handen zorg jij tijdig voor een break #selfcare!  Met voldoende energie stap ga jij aan het einde van de werkdag weer naar huis. Dat heb jij vandaag toch maar mooi gefixt! File? Je zet je favo podcast aan. Geen probleem. Jij ziet namelijk overal mogelijkheden in. Eenmaal thuis volgt jouw wekelijkse me-momentje. Dit keer ga jij uitgebreid in bad met je favoriete boek. voldaan duik jij deze avond je bed in. Tijd om je druk te maken heb jij niet, je valt namelijk als een roosje in slaap. 

Lieve jij,

Wat fijn dat jij hier bent, als onderdeel van mijn missie.
Zoveel mogelijk millennials inspireren met de kracht van Mindfulness. Ik ga je laten zien dat spiritualiteit & zweverigheid niets te maken hebben met Mindfulness.

WAAROM IS BEWUSTWORDING ZO BELANGRIJK?

Met een frisse blik kijken naar je patronen, overtuigingen en opvattingen. Dit zodat jij echt aan de slag kunt met thema’s als stress, perfectionisme, onrust, verwachtingen en selfcare. 

We hebben allemaal ervaringen, angsten en gebeurtenissen die wij meenemen uit het verleden. Met Mindfulness leef je met aandacht (en dit heeft mega veel gezondheidsvoordelen zoals stressreductie, het trainen van concentratie en het bevorderen van geluk!)

We leven vaak onder voorwaarden: eerst een nieuwe baan, eerst dit, dan dat. Ik geloof hier niet in. Door te focussen op het nu, op dit moment, dan leef je pas echt en ben je in staat om optimaal te genieten van alles wat het leven je te bieden heeft. Ben jij klaar voor de ontdekking van je leven?

Ik zie je snel, online!

LIEFS,
Marloes
Happy founder Naturalhappy.nl

Het programma

Is een combinatie unieke combinatie van Mindfulness, positieve psychologie, compassie, NLP & neuropsychologie.

Het programma geeft je meer dan 40 tools, technieken en handvaten om een relaxter, rustig en vooral gelukkiger leven voor jezelf te creëren. In het programma vallen mindfulness, meditatie, yoga, ontspanning- en ademhalingsoefeningen heel erg mooi samen. In 8 weken leg jij een goede basis zodat je de rest van je leven profijt hebt van alle tools!

Lancering van het Programma is op 21 september 2020
(en jij hoort erbij!)

8 sessies van 75 minuten via ZOOM

Tijdens een (wekelijkse) online kick-off neem ik je uitgebreid mee in het thema door educatie, oefeningen, tools, handvatten, meditaties & visualisaties.

40+ Tools

Je ontvangt meer dan 40 praktische tools, technieken en handvaten zodat jij in staat bent altijd te schakelen in diverse -uitdagende- situaties in jouw leven.

Online leeromgeving

Ter ondersteuning van het traject ontvang jij een unieke inlogcode voor de online Mind Academy. Hier vind je inspiratie, downloads, audiobestanden en extra uitleg over de diverse tools & technieken.

3 individuele coachmomenten

Behoefte aan een extra individueel momentje? Ter ondersteuning van is het mogelijk om naast de groepssessies ook GRATIS coach sessies (t.w.v. 147 euro) aan te vragen!

Essential kit

Per post ontvang jij een Natural Happy essential kit (t.w.v. 33 euro) met werkbladen, mindcards, briefpapier, downloads & een luxe notitieboek. Dit zodat je optimaal voorbereid bent voor jouw ontdekkingsreis!

Klaar om het leven te creëren dat jij verdient?

Byebye stress, onrust, onzekerheid, chaos & twijfel

Met de kortingscode: LANCERING2020 betaal jij geen 497 maar slechts 199!

Thema’s uit de training

Het programma geeft je meer dan 40 tools, technieken en handvaten om een relaxter, rustig en vooral gelukkiger leven voor jezelf te creëren. In het programma vallen mindfulness, meditatie, yoga, ontspanning- en ademhalingsoefeningen heel erg mooi samen. In 8 weken leg jij een goede basis zodat je de rest van je leven profijt hebt van alle tools!

Stress & stress-release
Richting geven aan je leven
Mindset
Bewustzijn
Keuze’s maken & balans
Geluk & happiness creëren
Goed voor jezelf zorgen
Omgaan met (vervelende) emoties
Grenzen ontdekken en bewaken
Gedachten en de innerlijke criticus
Inzicht in patronen, overtuigingen en opvattingen
Leren vertrouwen op je gevoel en intuïtie.


Sessie 1
Mindfulness als superpower

Jouw ontdekkingsreis begint bij de basis, leren mediteren. Daarnaast ontdek en ervaar je direct de kracht van mindfulness & meditatie. Je gaat aan de slag met jouw happiness mindset en doelstellingen & leert om uit jouw automatische piloot te stappen. Met een frisse blik ga jij alleen nog maar voor ‘wow’ momentjes!

Sessie 2
De innerlijke criticus
(Je bent niet jouw gedachten!)

Wist je dat jouw innerlijke criticus bijna altijd in de in de weg zit om je doelen ter bereiken? Je leert je onbehulpzame zelf-criticus kennen en krijgt inzicht in de hindernissen die jou in de weg staan om jouw doelstellingen te bereiken. Ook maak je kennis met jouw eigen onbewuste gedachten patronen en leert: je bent niet je gedachten. How to deal with negative thougts is tevens een van de vele leerdoelen!

Sessie 3:
Innerlijk geluk
(& acceptatie)

Wat is innerlijk geluk voor jou? En hoe bereik jij dit? Sessie 3 staat in het teken van geluk & acceptatie. Hoe is je balans tussen denken, voelen en het nastreven van geluk? Met een visualisatie en opdrachten krijg jij inzicht in je persoonlijke uitdagingen en krijg jij tools om geluksmomenten voor jezelf te creëren. Ook ga je aan de slag met positief denken & om-denken!

Sessie 4:
Stress, patronen
en overlevingsstrategie

 Wat is de impact van stress op jouw lichaam, gedachten & emotie(s)? Je onderzoekt de effecten zelf in deze sessie en nog belangrijker: je ontwikkelt je eigen strategie zodat jij altijd zelf aan de slag kunt wanneer een stressvolle moment op de loer ligt. Diverse tools en technieken voeg  jij in deze sessie weer toe aan jouw toolbox!

Sessie 5:
Van denken naar voelen
(Let’s relax!)

Waar zit je grootste weerstand? Wat zijn je valkuilen en welke -niet helpende- patronen houden je tegen in het behalen van je doelen? In sessie 5 gaat het om het aanleren en realiseren van nieuwe patronen & doelstellingen. Hoe ga jij om met je automatische reacties in  uitdagende momenten? Je ontdekt het in deze module! De ontspanningsoefeningen uit deze sessie zorgen ervoor dat jij helemaal kunt relaxen!

Sessie 6:
De kracht van
dankbaarheid

In deze sessie gebruiken wij enkele tools, oefeningen en technieken vanuit de positieve psychologie in combinatie met mindfulness. Ben je er klaar voor om anders kijken naar negatieve, helaas onvermijdelijke dingen in het leven? Visualisaties en meditaties dragen bij aan het fijne gevoel van dankbaarheid, je (nieuwe) positieve mindset gaat je hierbij helpen.

Sessie 7:
Goed voor jezelf zorgen

Hoe zorg je ‘echt’ goed voor jezelf? Is er bijvoorbeeld een goede balans en besteed jij je energie aan de juiste dingen? Deze sessie geeft je inzicht in deze patronen. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en krijgt inzicht in de werking van je emoties. Ook komen alle tools (40+) nog eens voorbij: zo weet jij precies wanneer je welke techniek, tool en handvat je in de toekomst kunt inzetten!

Sessie 8:
Rust, ruimte
en reflectie

 Hoe zorg je ervoor dat je de effectiviteit van Mindfulness voor de rest van je leven kunt benutten? De training is natuurlijk niet compleet zonder een reflectiemoment: je gaat aan de slag met je persoonlijke plan. In deze laatste sessie staat ook zelfcompassie centraal: vriendelijk, lief en verbonden zijn met jezelf..

Vaardigheden als ontspannen, relaxen en loslaten
kun jij ook leren!

Hello bewustzijn, rust, ruimte, zelfvertrouwen & happiness!

Met de kortingscode: LANCERING2020 betaal jij geen 497 maar slechts 199!

24/7 toegang

Tot alle tools uit de academy!
– Downloads
– Meditaties
– Praktische tools
– Wetenschappelijke informatie
– Visualisaties
– Uitleg over de technieken

Na het volgen van de training

heb jij o.a.:

Een super stevig fundament gebouwd voor de rest van je leven. Je hebt inzicht in je valkuilen & uitdagingen en weet wat echt belangrijk voor je. 

Meer dan 40+ praktische tools, technieken en opdrachten tot jouw beschikking om te dealen met thema’s als stress, onrust en onzekerheid.

Je bewustzijn verhoogd en weet hoe je echt goed voor jezelf kunt zorgen.

 Inzicht in de werking van jouw brein, je lichaam, je emoties. Hierdoor kun jij in (uitdagende) situaties snel schakelen en grenzen stellen. 

 Een fantastische ontdekkingsreis naar jezelf gehad. Je hebt inzicht in je overtuigingen, patronen en opvattingen. Je mindset is veranderd. Je geniet meer van de kleine dingen en kan niet wachten om (nog meer) van jezelf te ontdekken! 

Een fijner, relaxter en vooral gelukkiger leven voor jezelf gecreëerd. 

Eerste reacties na de trial fase….

Bij Marloes voel je je gelijk op je gemak. Ze heeft een bepaald soort kalmte over zich heen, waardoor je ook gelijk rustig wordt. In de 8 weekse online mindfullness training krijg je alle tools die je nodig hebt om bewuster te leven, patronen te herkennen en jezelf meer rust en ruimte te gunnen. Genieten van de kleine dingen om je heen en het leven en er ook bewust bij stil staan. Echt kijken naar wat je eigenlijk voelt, waarom dat zo is en waarom dat wel of niet prettig is. Niets zweverigs, maar een echte aanrader!

Stephanie

Ontzettend leerzaam en fijn traject. Deze cursus is gebaseerd op feiten en niet te zweverig. Dit maakte het voor mij makkelijker om geïnteresseerd te blijven. Marloes kan ingewikkelde stof heel fijn en duidelijk uitleggen! Ook krijgt iedereen de ruimte om alles op zijn / haar eigen manier te doen. Ik heb in deze 8 lessen geleerd om bewuster te leven, bewuster te worden van mijn geluk en dat ik mezelf dat geluk ook mag gunnen. Dankjewel Marloes, voor deze fijne en leerzame lessen! 

Mandy

Met Marloes aan je zij maak je een reis door de wereld van Mindfulness. Door het brede aanbod aan onderwerpen krijg je een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is (& dat is veel!). Je ontdekt verschillende manieren waarop je mindfulness kan toepassen in alle aspecten van je leven. Tijdens de sessies ga je gelijk aan de slag door het zelf te ervaren. Een erg leerzaam en waardevol traject!

Shyrine

Een fijne training voor drukke mensen die niet zweverig denken. In 8 lessen genoeg tools om patronen te herkennen en te veranderen. Om bewuster te leven en te leren genieten van die kleine momenten. De sessies waren een fijne doorbreking van mijn patronen. Marloes je bent een topper! 

Emerence

**tromgeroffel & virtuele confetti…..**
Lieve jij, ben je erbij?

Nog eens de deal op een rijtje:

✅ 8 online sessies via ZOOM
✅ 40+ tools om aan de slag te gaan met stress, mindset, geluk, zelfvertrouwen, selfcare, acceptatie, onrust, grenzen & emoties.
✅ Toegang tot de online academy MET veel extra’s.
✅ EXTRA: GRATIS essentials kit (t.w.v. 33 euro)
✅ EXTRA: 3 individuele coachingsessies (t.w.v. 147 euro)

Je kunt je nog aanmelden voor de volgende editie van de online Mindfulness training. Deze training start op 21 SEPTEMBER 2020. De investering in jezelf is €199 euro. De training heeft een waarde van €497. Na de lancering zal de prijs stijgen. Echt….

Met de kortingscode: LANCERING2020 betaal jij geen 497 maar slechts 199!