VOOR JOU: GRATIS E-BOOK!

8 praktische oefeningen om zelf aan de slag te gaan met Mindfulness!

Super gaaf, inmiddels heeft Naturalhappy.nl al vele millennials kennis laten maken met Mindfulness!

Ik ontving de Blueprint: mindfulness voor jou! van Marloes. Echt superleuk en waardevol is de informatie die ze je geeft. Marloes geeft je hier ook wat oefeningen en ik denk dat iedere millennial wat heeft aan haar praktische en laagdrempelige tips. Ik raad haar (en het e-book!) aan als je het gevoel van altijd druk en onrust niet meer wil ervaren.

Lisette

Het e-book van Naturalhappy is duidelijk, overzichtelijk & vooral heel erg leuk! Ik ben praktisch aan de slag gegaan met de oefeningen en heb een mooi naslagwerk voor toekomstige uitdagingen. Aanrader!

Anne-Marie

Ik volg Marloes nu al een tijdje op Instagram en vind het heel erg leuk om te zien hoe zij enkele tips en oefeningen heeft omgezet in een e-book. Super, ik zeg: downloaden! Dankjewel voor de inzichten!

Nicole

”Het E-book is erg verhelderend en praktisch. Wat ik zo fijn vind aan het E-book van Marloes is dat ze hele sterke opdrachten meegeeft die je direct kunt maken. Opdrachten die je bewust laat zijn van je eigen gedachten en mindful laat worden van wie je bent, als persoon en ondernemer. Als millenial kun je met 1001 dingen bezig zijn en is jezelf eerste plek zetten een grote uitdaging. Dit E-book is een aanrader voor elke millenial die zich af en toe zichzelf voorbij raast in de waan van de dag. Prachtig geschreven, Marloes!¬†

Felicia Lin

Ondanks dat ik geen millennial ben, heeft het boek mij wel een toegevoegde en praktische waarde geleverd waar ik zeker in de toekomst mee aan de slag ga.

Marianne

Via Facebook kwam ik een advertentie tegen om het e-book te downloaden. Ik was vooral erg benieuwd en nieuwsgierig wat het mij zou kunnen brengen. Het e-book heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik kan niet wachten tot de training begint!

Emma