Mindful Mindset – 30 dagen programma

Leer bewust leven & ontdek hoe jouw gedachten je werkelijkheid bepalen.

Hi, mijn naam is Marloes

Mindfulness coach, millennials en self-care expert!

Zie je overal om je heen mensen die succesvoller, knapper, slanker of mooier zijn dan jij? Vergelijk jij jezelf continue met anderen en word jij hier al veel te LANG verdrietig & onzeker van? En probeer jij jezelf steeds maar weer op te peppen met ‚Äėzogenaamde‚Äô positieve gedachten, maar val je steeds (automatisch!) weer terug in oude patronen? 

Hi, mijn naam is Marloes. Een aantal jaar geleden stond ik in jouw schoenen. En was het antwoord op deze vragen: JA! Ik was een jonge millennial aan het begin van haar carrière. Alles voor elkaar, maar in continue angst & stress: ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit wel bereiken? Wat zouden anderen van mij vinden?

Dit soort gedachten hadden onbewust een ontzettend grote impact op mijn handelen: Ik hield mezelf onbewust klein, cijferde mezelf weg & wilde het liefst onzichtbaar zijn. 

TOTDAT ik de kracht van mindfulness, een positieve mindset & bewustwording mocht ontdekken. Met simpele, maar effectieve tools leerde ik om de wereld (en mezelf) vanuit een ander perspectief te bekijken….

En nu is het tijd om mijn expertise, kennis & ervaringen met jou te delen!

30 dagen

30 dagen

30 dagen lang ontvang jij een uitgebreide mail met audiobestanden, tools, printables, opdrachten, technieken & wetenschappelijke informatie. Je investeert ongeveer 20-30 minuten per dag in jouw persoonli

30 tools

30 tools

Je maakt kennis met meer dan 30 tools (zoals meditaties, visualisaties, ontspanningsoefeningen, praktische tools en uitdagende opdrachten.

1 masterclass

1 masterclass

Een live masterclass ‘hoe gedachten je werkelijkheid bepalen’ met Q&A van Marloes (gecertificeerd coach & trainer)

1 missie

Training

Samen cre√ęren we een Mindful Mindset zodat jij bewuster in het leven staat. En het trainen van bewustwording is zoooo ontzettend belangrijk: met een frisse blik kijken naar je patronen, overtuigingen en opvattingen zodat ij echt zelf aan de slag kunt met de transformatie die jij verdient.

Tijdens het programma ontwikkel jij een Mindful mindset en maak jij slim gebruik van jouw bewustzijn om je doelen te realiseren.

Het programma….

is een ijzersterke combinatie van elementen uit de Mindfulness, positieve psychologie, informele meditatie, ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, Japanse psychologie, neuroscience & NLP.

We starten 1 oktober!

Happy deelnemers!

Waarmee ga jij aan de slag?

Belemmerende overtuigingen
Niet-helpende patronen  
Omgaan met tegenslagen & vervelende emoties
Blokkerende gedachten veranderen 
Jezelf positief denken
Zelfvertrouwen, angst &
de innerlijke criticus
Leven in het moment