OVER MARLOES

Who’s that girl?

Hi, ik ben Marloes

Coach, millennial en self-care expert

Belangrijker dan ooit lijkt het vinden van geluk voor (ons) milennials. Voor jou, maar zeker ook voor mij.

Mijn organisatie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar de ontdekking, ontwikkeling en realisatie van mijn eigen geluk.

Met een HBO opleiding en een goede baan op zak (#fact: ik spreek mandarijn) bleek mijn zoektocht naar ‘ultiem’ geluk niet geslaagd. niet voldaan. Ik volgde mijn passie, hart & mijn droom:

En hier ben jij, op mijn website, als onderdeel van mijn droom.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal…

Februari 2017

Een hele uitdagende periode in mijn leven doet zich aan.

Ik leer veel. Heel veel. Gedachten. Mindset. Grenzen. Bewustwording. Patronen. Manieren om rust, focus & balans te vinden. Omgaan met tegenslagen, stress, emoties en verdriet.

Mijn eerste kennismaking met Mindfulness & Meditatie.

Ik volg meditatielessen, lees veel ontwikkelingsboeken, volg cursussen, verdiep mij in de wetenschap en reis de wereld over opzoek naar verdieping door middel van (stilte) retraites op de meest bijzondere plekken. WAUW! Mijn wereld en leven veranderd compleet, wat een positiviteit!

Begin 2019

Inmiddels heb ik enorm veel kennis en ervaring opgedaan rondom Mindfulness en meditatie. Wat valt op?  

In mijn eigen ontdekking en ontwikkeling naar happiness lag een grote uitdaging. Cursussen en trainingen die aangeboden werden sloten simpelweg niet goed aan.

Dit kon anders!

De basistools van mindfulness en meditatie bleken krachtig en zorgen voor een super mooi effect op mijn leven. Maar de positiviteit, energie en fun ontbraken.

Ik vond dat het tijd was om mijn kennis, ervaringen en visie om te zetten in een concreet, vernieuwend concept en besloot het heft zelf in handen te nemen…

Ik geloof erin dat mijn generatie (met een unieke, krachtige levenshouding) vraagt om een vernieuwde aanpak op zelfreflectie, meditatie, opmerkzaamheid en echt ‘leren’ leven.

Tijdens een retraite in Marokko!

En dan is het 2020!

Ik mag mezelf gecertificeerd mindfulness trainer noemen YES, ik haal mijn officieele papiertje bij opleidingsinstituut SeeTrue en volg een vervolgopleiding bij CVM.

Met onwijs veel passie, plezier en lliefde mijn organisatie, mijn droom: NATURAL HAPPY.NL

Met de juiste energie, compassie en aandacht mag ik impact maken op  individueel happiness niveau. En hier ben ontzettend dankbaar voor!

Ik krijg de kans om anderen in hun processen te mogen begeleiden en om mensen te inspireren met trainingen, workshops, coaching & kennissessies.

Loslaten, relaxen en ontspannen zijn vaardigheden die ook jij kan leren! 

Meld je direct aan voor de Mindfulness training, workshop of event & ontdek zelf de kracht van Mindfulness!

Who is that girl?

Meest gestelde vragen

1. Wat heb je gedaan voor Natural Happy?

Als jonge 20’er wist ik het zeker: ik ga geld verdienen! Met dollartekens in mijn ogen leerde de Chinese taal & werd ik onderhandelaar: grote bulkproductie uit China zo goedkoop mogelijk in Nederland krijgen. Dat iemand voor deze prijs moest betalen, vond ik toen niet belangrijk. Een zo groot mogelijke winst behalen: dat was waar de overwinning lag voor mij.

Veel onrust, stress & een oververmoeid lichaam was de prijs die ik echter zelf moest betalen. Ik zocht naar manieren om beter om te gaan met tegenslagen, emoties en mijn eigen grenzen: 40 jaar doorgaan op deze manier, dat werd hem echt niet voor mij.  

2. Hoe is Natural Happy ontstaan?

Een hele uitdagende periode in mijn leven deed zich aan, een periode van bewustwording, inzicht in mijn patronen, mijn mindset. Een wake-up call!

Ik leerde mediteren en ondervond de kracht van Mindfulness. Als avontuurlijke, kritische en praktische millennial werd ik diep in mijn hart geraakt.  In de periode die volgde besteed ik mijn tijd in het volgen van meditatielessen, las ik ontwikkelingsboeken en reisde de wereld over opzoek voor bijzondere retraites en bezinningsreizen, wat een verschil!

In mijn eigen ontdekking naar geluk lag echter een grote uitdaging: trainingen die aangeboden sloten simpelweg niet goed aan: als typische millennial wilde ik de ‘why’ weten. Ik wilde heel concreet & praktisch aan de slag. Het effect was namelijk groot op mij als persoon.  De positiviteit, energie & fun ontbrak.

Ik ging mezelf omscholen… en hier ben jij!

3. Waarom Mindfulness met Natural Happy? 

In mijn trainingen gaan we samen aan de slag met thema’s als innerlijke rust, bewustwording en balans. En juist dit ‘samen’ is een cruciale factor in mijn trainingen. Het draait om verbinding. Er wordt gelachen, gehuild, geleerd en gedeeld: Als coachee herken jij jezelf in mij, jouw mede-coachee’s en verhalen uit de praktijk.

Het is helemaal oké en je bent helemaal niet enige waarbij thema’s als stress, piekeren en onrust top of mind zijn! 

Mijn trainingen staan voor een ontdekkingsreis naar jezelf: wetenschappelijk, praktisch en down-to-earth.  Precies wie ik ben en waar de kracht als coach ligt.

Ze zeggen ook wel: practise what you preach. Uren stilzitten op een meditatiekussentje? Dat is voor mij geen Mindfulness.

Een positieve mindset, bewustwording & net even extra genieten van een wijntje op een terrasje, it is!

4. Wat is je droom voor Natural Happy ? 

Het mijn missie is om Millennials te blijven inspireren met de kracht van mindfulness op een vernieuwde – hello 2.0 versie –  praktische & wetenschappelijk onderbouwde manier tot ik er geen kriebels, passie en energie meer voor voel. Hoe? Ik heb echt geen idee. Ik groei flexibel, net als mijn doelgroep mee de toekomst in. Grappig, want de toekomst zal altijd het ‘nu’ zijn.

”Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling door Mindfulness en help jou graag groeien op een krachtige, nieuwe en vooral leuke manier.”

– Marloes

Samenwerkingen

Natural Happy is altijd opzoek naar toffe samenwerkingen en heeft eerder o.a. samengewerkt met: