SUCCESVERHALEN

Vele millennials gingen je al voor!

Met Marloes aan je zij maak je een reis door de wereld van Mindfulness. Door het brede aanbod aan onderwerpen krijg je een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is (& dat is veel!). Je ontdekt verschillende manieren waarop je mindfulness kan toepassen in alle aspecten van je leven. Tijdens de sessies ga je gelijk aan de slag door het zelf te ervaren. Een erg leerzaam en waardevol traject!

Shyrine

Mindfulness training (online)

In het begin stond ik er wat sceptisch tegenover, maar Marloes neemt je mee in haar en tegelijkertijd jouw wereld. Terug naar de basis en terug naar je innerlijke rust, in de drukte die al zo vaak van ons verlangd wordt. De tips zijn praktisch gemakkelijk toe te passen en Marloes heeft een goede balans tussen theorie en praktijk. Er heerst een ontspannen sfeer waarbij je je direct op je gemak voelt 

Ellen

Workshop: mindfulness als superpower

Mindfulness, wat is dat eigenlijk? Zonder verwachtingen ging ik beginnen aan de workshop van Marloes. Al gauw voelde dit als een wake up call die mij de bevestiging gaf waar ik naar zocht: ik leef hartstikke bewust! Het onderling sparren met elkaar gaf iedereen het gevoel ‘ik ben niet alleen in mijn gevoelens en gedachten’. Er werden Ă©cht verbindingen gelegd, en dat is prettig. Bewustwording en bevestiging stond centraal, hier kun je mee verder!

Vicky

Workshop: mindfulness als superpower

Marloes krijgt van mij een dikke 10! Eye opener van een cursus waarin vooral alles mag en niets moet. Dankbaar voor deze kans.

Mandy

Mindfulness training: project happiness

De workshop bij Marloes was erg fijn. Vooral ook de combinatie van wetenschappelijke uitleg en het doen van oefeningen was waardevol. Hierdoor konden we het ook zelf ervaren. Marloes zorgde voor een hele fijne sfeer, waarbij de deelnemers zich vrij genoeg voelde om mee te doen en hun verhalen durfden te delen. Ik zou zo weer een keer gaan!

Paulien

Workshop: mindfulness als superpower

Ontzettend leerzaam en fijn traject. Dit taject is gebaseerd op feiten en niet te zweverig. Dit maakte het voor mij makkelijker om geĂŻnteresseerd te blijven. Marloes kan ingewikkelde stof heel fijn en duidelijk uitleggen! Ook krijgt iedereen de ruimte om alles op zijn / haar eigen manier te doen. Ik heb in deze 8 lessen geleerd om bewuster te leven, bewuster te worden van mijn geluk en dat ik mezelf dat geluk ook mag gunnen. Dankjewel Marloes, voor deze fijne en leerzame lessen!

Aniek

Mindfulness training: project happiness

De workshop ‘mindfulness als superpower’ volgen bij Marloes is een echte aanrader. De manier waarop Marloes je meeneemt in haar kennis en passie voor mindfulness heb ik als heel fijn ervaren. Ze zorgt er voor dat je als cursist alle ruimte krijgt om in een relaxte sfeer en op een ongedwongen manier kennis te maken met mindfulness, iets wat voor mij nog geheel onbekend was. Marloes is een gedreven coach, die wanneer dit nodig is ook inspeelt op jouw eigen behoeftes. Ze heeft mij handvatten gegeven waarmee ik zelf aan de slag kan. Bewustwording van je eigen gedachten, nooit geweten dat het zo belangrijk Ă©n moeilijk tegelijkertijd is. Mocht je geĂŻnteresseerd zijn om eens heel even bij jezelf stil te staan in het drukke leven van deze tijd, dan raad ik je aan een workshop bij Marloes te volgen. Het is dubbel en dwars de moeite waard! Bedankt Marloes!

Fieke

Workshop: mindfulness als superpower

De workshop ‘Mindfulness als superpower’ heb ik als zeer prettig ervaren. Marloes is een heel bedreven coach, met veel empathie, ze weet hoe ze op een fijne, relaxte manier in kan spelen op de behoeften die de cursisten hebben. Naast haar empathie, openheid en laagdrempeligheid, voegt ze ook nog een vleugje humor en kennis toe. Dit maakte voor mij dat dit een perfecte combinatie was van een fijne workshop, die Niet zweverig is, maar wel van deze tijd is en waarbij je praktische tools krijgt aangereikt die in het dagelijks leven makkelijk hanteerbaar zijn.

Jaimy

Workshop: mindfulness als superpower

Hartstikke enthousiaste Marloes die een waardevolle cursusavond heeft verzorgd waarin ik nieuwe inzichten heb gekregen in mundfulness zodat ik nog meer in het NU ga leven en nog meer ga genieten.

Joke

Cursusavond

Samen met mijn zus geweest, was heel leerzaam en rustgevend, zeker een aanrader

Sara & Floor

Workshop: mindfulness als superpower

Het 8 components of happiness traject bij Marloes is een hele waardevolle ervaring geweest. Marloes kan de (ingewikkelde) mindfullness stof koppelen aan theorie en dit heel duidelijk vertellen. Het fijne daarvan is dat het totaal niet zweverig is! Ook de opbouw van het traject is heel prettig, waarbij je verschillende soorten tools aangereikt krijgt waar je zelf mee aan de slag gaan. Het is aan jezelf welke tools je wil gebruiken. Het happiness traject heeft er bij mij voor gezorgd dat ik bewuster ben van patronen in het dagelijks leven en van de kleine dingen in het leven, die waardevol zijn. Dit zorgt ervoor dat ik dingen meer kan relativeren en ik meer rust heb.

Marieke

Mindfulness training: project happiness

Ik heb de anderhalf uur durende workshop Mindfulness als Superpower gedaan. Een super goede workshop om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het fenomeen Mindfulness. Wat ik onwijs goed vond aan de workshop was de balans tussen wetenschap/onderzoek naar Mindfulness, waar het je bij kan helpen en daarnaast de oefeningen waarbij je direct ervaart hoe het is om je bewust te zijn van hetgeen er zich in je hoofd afspeelt. Marloes legt het ietwat ”vage” begrip Mindfulness op een rustige, duidelijke en eigentijdse manier uit zodat het concreet en begrijpbaar is. Daarnaast was het heel boeiend om te ervaren dat je met een paar ”simpele” technieken je focus kan vergroten. Kortom; dikke aanrader! Een hele zinvolle workshop als je (zonder zweverigheid) kennis wil maken met Mindfulness.

Sanne

Workshop: mindfulness als superpower

Stil staan bij de vraag, wie ben ik? Wat wil ik? En hoe gaat het met me? Klinkt simpel. Is het niet! Maar door de tijd te nemen met elkaar tijdens de workshop kom je al een heel eind. In deze stressvolle en drukke wereld dus dit een hele fijne en mooie manier om weer even terug naar jezelf te keren. Ik zou het iedereen aanraden het een kans te geven om ook een workshop te volgen. Gooi je vooroordelen opzij en stap erin met een open ‘mind’. Pas daarna kan je zeggen of het wel of niet bij je past. Bedankt Marloes, je bent n topper!

Liz

Workshop: mindfulness als superpower

Het fijne aan de sessies van en met Marloes was voor mij het samen ontdekken en onderzoeken van mijn persoonlijke uitdagingen. De sessies werden afgestemd op mijn behoefte. Dit deed ze op een respectvolle manier, zonder te oordelen waardoor ik me erg op mijn gemak voelde.

Charissa

Individuele coaching

Voor iemand die mindfulness zag als zweverig en onbekend, heb ik na de workshop gezien dat dit zeker niet het geval is. Bij Marloes heb juist geleerd dat je juist heel bewust bezig bent met je geest, lichaam, omgeving in het hier en nu. Je bent bewust van je ademhaling en eventuele gedachtes die passeren..

Die bewustwording zag ik even niet aankomen. En vanaf nu noem in mindfulness nooit meer zweverig. Een toegangkelijke cursus in een veilige omgeving. Marloes is een kundige mindfulnesstrainer die je op een laagdrempelige wijze je meeneemt in deze bewustwording. Deze workshop gegeven door Marloes raad ik daarom ook iedereen aan.

Anne

Workshop: mindfulness als superpower

Een fijn traject voor de drukke mensen die niet zweverig denken. In 8 lessen genoeg tools krijgen om patronen te herkennen anticiperen veranderen indien nodig en bewuster te leven. Genieten van die kleine momenten. De lessen waren een fijne doorbreking en een reminder. Marloes je bent een topper!

Emerence

Mindfulness training: project happiness

Tijdens de workshop wordt eerst een uitleg gegeven over wat Mindfulness is. Met wat vragen, opmerkingen, voorbeelden en kleine praktische oefeningen wordt je als deelnemer meegenomen om te ontdekken wat Mindfulness met je doet. Uiteindelijk merk jezelf dat je bewuster met hele simpele handelingen omgaat. Je kunt je vele gedachten en druktes in jezelf plaats laten maken voor rust momenten. Voor mij was het een hele mooie kennis making om wanneer het nodig is de tools die we aangereikt gekregen hebben hiervoor te gebruiken.

Andre

Workshop: mindfulness als superpower

Leerzame, zeer rustgevende mindfullness! Marloes legt het op een duidelijke en normale manier aan je uit en brengt dit vol overgave over. Zeker voor herhaling vatbaar. Voordat ik ging waren mijn verwachtingen eigenlijk niet heel erg hoog omdat ik niet goed wist wat ik ervan kon verwachten. Wel had ik een aantal verhalen gehoord waardoor ik erg nieuwsgierig was! Na afloop ben ik zeker blij dat ik gegaan ben.

Simone

Workshop: mindfulness als superpower

Leerzame, zeer rustgevende mindfullness! Marloes legt Een fijne avond met een relaxte sfeer. Leuk dat de workshop interactief is en dat je hier en daar achter “weetjes” komt die je verbazen. Daarnaast fijne en simpele tips gekregen! 

Dionne

Workshop: mindfulness als superpower

Ontzettend leerzaam, ik wist niet veel van Mindfulness af maar deze cursus geeft je een goed beeld. De opbouw van de workshop vond ik erg goed! Je starten met vragen aan de groep en legde zo langzaam uit wat mindfulness is. Je kwam met feitjes wat ik persoonlijk erg fijn vind. De tools en oefeningen zijn makkelijk en goed toepasbaar. Ik zou deze workshop andere zeker aanraden.

Joriza

Workshop: mindfulness als superpower

Natural Happy verzorgd coaching, events & workshops
Mindfulness & meditatie in Herpt, Heusden, Vlijmen, Drunen en Den Bosch.